Konica Minolta bizhub 458e

Kiemelkedő tulajdonságok

  • A3-as multifunkciós fekete-fehér berendezés
  • 45 lap/perc sebesség
  • Standard EmperonTM nyomtatásvezérlő PCL 6, PCL 5, PostScript 3, PDF 1.7, XPS és OOXML támogatással.
  • 500+500 lapos papírkapacitás és 150 lapos kézitálca.
  • Papírtámogatás: A6-SRA3, 1.2 m banner és 52 – 300 g/m2.
  • 4 GB memória
  • 250 GB merevlemez és Gigabit hálózati vezérlő.

A bizhub 458e a tökéletes készülék azoknak az ügyfeleknek, akiknek nagy igényük van a nyomtatásra és szkennelésre, de a professzionális nyomtatási minőségre összpontosítanak. A számos befejezési lehetőség nagy rugalmasságot tesz lehetővé a házon belüli gyártásban, ami rendkívül költséghatékony, és egész részlegek és szervezetek számára előnyös.

Fejlett technológia

A legmodernebb technológiák közé olyanok tartoznak, mint a következő generációs Emperon nyomtatásvezérlő, a  Simitri HD polimerizált toner és az új alkalmazásplatform – korszerűsíti az irodai munkafolyamatokat és kiváló minőségű nyomatokat biztosít.

Felhasználói felület személyre szabása

Növelje hatékonyságát kisebb és összetettebb másolási, nyomtatási, szkennelési és faxolási feladatokkal – állítsa be igényeinek megfelelően az MFP paneljét és a nyomtató-illesztőprogram interfészét.

Érintésvezérléses panel

A nagy teljesítményű, 9 hüvelykes, érintőképernyős színes kijelzőnek köszönhetően még élvezhetőbbé válik a munka: a mai okostelefonokhoz és táblagépekhez hasonló, egyszerű navigációt és működést kínál. Az újonnan integrált mobil érintőfelület teljesen új szintű munkaélményt és rugalmasságot biztosít.

Fenntarthatóság

Takarítson meg költséget és védje a környezetet az új zöld technológiákkal, amelyek csökkentik az energiafogyasztást és a környezetre gyakorolt hatást.

Sokoldalú finisherek

Sokoldalú finishelési lehetőségek (például tűzés, lyukasztás, levélhajtogatás) - az irodai produktivitás növelése és professzionális dokumentumok készítése érdekében.