Kiemelkedő tulajdonságok

Rengeteg lehetőség van az üzleti életben, amelyet ki lehet használni, hogy megfelelően biztosítsa vállalkozásának növekedését. A Konica Minolta rendszerek kiváló megoldást nyújtanak a nyomtatott kommunikációval foglalkozó szolgáltatóknak, nyomdai szolgáltatóknak, és a házon belüli központi sokszorosító irodák is megbizonyosodhatnak, hogy a digitális nyomdaipari rendszerrel nem szükséges többet nemet mondaniuk az üzleti lehetőségekre. Győződjön meg róla, hogy profitálhat a dupla nyomóműves technológiából, amit a bizhub PRESS 2250P kínál a legnagyobb teljesítmény és a legjobb nyomtatási minőség érdekében. Ezzel a nyomdai rendszerrel Ön hibátlan, zavartalan, leállások és akadályok nélküli termelésre számíthat. Növelje vállalkozása forgalmát és a gyors megtérülésnek köszönhetően a teljesítményét és termelékenységét az akár 14 856 kép/óra sebességgel! A siker kulcsa a Konica Minolta bizhub PRESS 2250P digitális nyomdai rendszere.

  • 125 oldal/perces A4-es és 70 oldal/perces A3-as duplex és simplex nyomtatás
  • Magas minőségű nyomatok 1200 × 1200 dpi-s felbontással és dual-engine technológiával, mely precíz elő- és hátoldali regisztrációt és képdenzitás javítást eredményez
  • Intelligens papír katalógus funkció és médiák kezelése 40-350 g/m2-ig, duplex nyomtatásban is
  • Feladatok időzítése a könnyebb átláthatóságért és a kényelmes rendszerüzemeltetésért

Kérjen ajánlatot Konica Minolta bizhub PRESS 2250P bérlésre!

Ajánlatot kérek

Letöltések

Ne vegye, bérelje!

Béreljen fénymásolót a Konica Minolta Hivatalos Prémium Partnerétől!
Cégünk bármilyen feladatra megtalálja az Ön számára legjobb megoldást.

Üzemeltetési szerződés keretében biztosítjuk, hogy fénymásolói folyamatosan üzemkészek legyenek. Meghibásodás esetén cserekészüléket adunk, így garantálva a biztoságot, kiszámíthatóságot a dolgos hétköznapokon.