Kiemelkedő tulajdonságok

Megfelelni a mai piaci elvárásoknak nem kis feladat, melyhez egy jó termék mix, ügyes marketing, valamint versenyképes árak kellenek. A nyomdaiparban ez egyet jelent a sokoldalú gépparkkal, megbízható technológiákkal és a költséghatékonysággal. A bizhub PRO 958 megfelelve ezeknek az elvárásoknak, egy rendkívül okos kombinációját nyújtja az innovatív tulajdonságoknak, technológiáknak, melyeknek köszönhetően kiváló beruházás. Utat jelent a versenyelőny megszerzéséhez, a sikeres nyomdai vállalkozáshoz és az elégedett ügyfelekhez. Egy digitális nyomdaipari rendszer sebességével a bizhub PRO 958 a tökéletes választás a kisebb központi sokszorosítók részére.

  • Megfizethető moduláris rendszer - belépő szintű költséghatékony hardver
  • Támogatja az NFC hitelesítést
  • Legújabb generációs Konica Minolta technológiák - EmperonTM kontroller, Simitri® HD polimerizált toner és új alkalmazás platform
  • Zöld technológia - Energy Star elismerés
  • Belső kontroller a Konica Minolta által szabadalmaztatott nyomtatásvezérlő technológiával
  • Egymenetes duplex szkenner akár 240 kép/perces színes és fekete-fehér szkennelési sebességgel

Kérjen ajánlatot Konica Minolta bizhub PRO 958 bérlésre!

Ajánlatot kérek

Letöltések

Ne vegye, bérelje!

Béreljen fénymásolót a Konica Minolta Hivatalos Prémium Partnerétől!
Cégünk bármilyen feladatra megtalálja az Ön számára legjobb megoldást.

Üzemeltetési szerződés keretében biztosítjuk, hogy fénymásolói folyamatosan üzemkészek legyenek. Meghibásodás esetén cserekészüléket adunk, így garantálva a biztoságot, kiszámíthatóságot a dolgos hétköznapokon.