A kategória újradefiniálása

A nagyon vegyes és kis példányszámú munkák növekedése folytatódik, és a nyomdáknak rövidebb átfutási idővel kell kivitelezniük a megrendeléseket. A nyomtatási igényeknek, amelyeket a hagyományos nyomdák nehezen tudnak teljesíteni, a digitális nyomtatás rugalmasságának köszönhetően hatékonyan lehet megfelelni.

A bizhub PRESS C71cf ideális olyan címkéket nyomtató nyomdáknak, akik váltani akarnak hagyományos nyomdaipari rendszerről digitálisra - a nyomtatási futáshossz csökkenése, a megrendelések gyorsabb kivitelezésének igénye, a megszemélyesítés és változatkövetés, valamint az igény szerinti sorozatszám miatt.

A bizhub PRESS C71cf kimagasló termelést tesz lehetővé, kiváló nyomatminőségben, ami meglepően egyszerű felhasználással párosul. Piaci terjeszkedéshez és kiegészítő használatra, meglévő analóg gépek mellé egy megfelelő választás.


Kérjen ajánlatot Konica Minolta bizhub PRESS C71cf bérlésre!

Ajánlatot kérek

Letöltések

Ne vegye, bérelje!

Béreljen fénymásolót a Konica Minolta Hivatalos Prémium Partnerétől!
Cégünk bármilyen feladatra megtalálja az Ön számára legjobb megoldást.

Üzemeltetési szerződés keretében biztosítjuk, hogy fénymásolói folyamatosan üzemkészek legyenek. Meghibásodás esetén cserekészüléket adunk, így garantálva a biztoságot, kiszámíthatóságot a dolgos hétköznapokon.