Kiemelkedő tulajdonságok

Nem akadály többé a gyönyörű munkák előállítása – itt az idő, hogy valami értékesebbet, kreatívabbat ajánljon ügyfeleinek! A JETVARNISH 3DS segítségével olyan látványos és ellenállhatatlan munkák készíthetők, melyek egyből felkeltik az ügyfelek figyelmét. A JETVARNISH 3DS használatával egyszerűen hozhatók létre lakkozott nyomatok, lakkal kiemelt részek, vagy 3D effektek – amelyek mindegyike lehetővé teszi a vonzóbb, élénkebb és tapintható termékek elkészítését.

Az új lakkal és a Konica Minolta nyomtatófejekkel egyszerűen készíthetőek 3D effektek laminált felületeken vagy közvetlen a toneren. A változóadat opcióval pedig teljesen megszemélyesített anyagok készíthetők, így nagyobb hatás érhető el a direkt marketing kampányokban.

A JETVARNISH 3DS egy teljesen digitális megoldás, így minden ügyféligénynek képes megfelelni, továbbá időt és pénzt spórol meg.

  • MAGAS TERMELÉKENY - A JETVARNISH 3DS egy egymenetes UV spot lakkozó eszköz, mely nagy sebességgel és magas termelékenységgel rendelkezik. Óránként akár 2 298 A3-as oldal lakkozható.
  • A DIGITÁLIS MEGOLDÁS ELŐNYEI: A JETVARNISH 3DS segítségével közvetlen bevonatolhatók a digitális nyomatok 3D UV lakkal. A speciális lakknak és a lakkvastagság változtathatóságának köszönhetően minden ívnek egyedi és különleges kinézetet, tapintást lehet adni. A lakk vastagságát az ügyfél szükségletei szerint rugalmasan lehet állítani. A JETVARNISH 3DS ideális a jövedelmező rövid és közepes volumenű munkákhoz.
  • UV INKJET TECHNOLÓGIA: Az MGI egyedi tintasugaras technológiájának és a Konica Minolta Drop-on-Demand piezoelektronikus nyomtatófejeinek kombinálása biztosítja a magas minőséget az első oldaltól az utolsóig. A Konica Minolta tintasugaras nyomtatófejei képesek akár a 0,5 mm-es vonalak, akár a teljes ív nyomtatására.
  • SZOFTVERCSOMAG - A JETVARNISH 3DS HubManager szoftvercsomag lehetőséget biztosít a munkák követésére, a munkafolyamatok menedzselésére, ticketek létrehozására, munkák újranyomtatására, valamint az ARC kamerarendszer beállítására. Exportálhatjuk a munkák adatait, így könnyen számolható az önköltség és készíthetők riportok, elemzések. A Spot Varnish Editorral egyszerűen módosíthatóak a nyomtatási munkák, hozzáadhatók különböző effektek, így rugalmasabban lehet megfelelni az ügyféligényeknek, továbbá időt és pénzt spórolhatunk meg. A Product Cost Analyzer segítségével tizedes pontossággal kiszámolható egy adott munka költsége még nyomtatás előtt, így pontos információ adható az ügyfélnek a várható költségekről. 
  • REGISZTRÁCIÓS KAMERÁK - A JETVARNISH 3DS fel lett szerelve automatizált regisztrációs kamerákkal (ARC), a két telepített kamera egy saját szabadalmaztatású nyomkövető rendszerrel végzi a menet közbeni lakkozási regisztráció kalibrálását ívről ívre. Az első kamera érzékeli a vágójeleket és az eltérésnek megfelelően igazítja az íveket X és Y irányban. A második kamera a papír ferdeségét érzékeli és ezt korrigálja.
  • OFSZET ÉS DIGITÁLIS NYOMATOK LAKKOZÁSA – A JETVARNISH 3DS képes lakkozni tonerre, ofszet nyomatokra, valamint laminált és laminálatlan felületekre, így a berendezés sokkal rugalmasabban használható.

Nézze meg a termékbemutató videót

Kérjen ajánlatot Konica Minolta MGI JETVARNISH 3DS bérlésre!

Ajánlatot kérek

Letöltések

Ne vegye, bérelje!

Béreljen fénymásolót a Konica Minolta Hivatalos Prémium Partnerétől!
Cégünk bármilyen feladatra megtalálja az Ön számára legjobb megoldást.

Üzemeltetési szerződés keretében biztosítjuk, hogy fénymásolói folyamatosan üzemkészek legyenek. Meghibásodás esetén cserekészüléket adunk, így garantálva a biztoságot, kiszámíthatóságot a dolgos hétköznapokon.