Kiemelkedő tulajdonságok

A professzionális munkatárs

A készülék felfűtési ideje rövid, az első oldal 13 másodperc alatt készül el, nyomtatási sebessége 20 lap/perc, felbontása – kategóriájában egyedülállóan – valódi 1200 x 1200 dpi, amely garantálja a professzionális minőséget az irodai alkalmazásoknál..

Költséghatékonyság

A PagePro 1350W lapköltsége még kis nyomtatási mennyiségnél is kedvező, mivel a festékező és a dob egység külön cserélhető, így a festék kifogyása esetén csak a festékezőt kell kicserélni, a dob egység tovább használható. Ha Ön egy stílusos, könnyen mozgatható fekete-fehér nyomtatót szeretne, és igényli a piacon egyedülállóan magas nyomtatási minőséget egyesítve a jó árral, akkor Önnek a Konica Minolta PagePro 1350W kell!

Kis helyigény

A PagePro 1350W lézernyomtatóval a Konica Minolta a kis vállalkozásokat és az otthoni felhasználókat célozza meg. A 385 mm x 257 mm alapterületű készülék használaton kívüli papíradagolója felhajtható, kimeneti tálcaja betolható, így még kisebb helyet foglal. Az alapfelszereltség részét képezi a párhuzamos és USB interfész valamint 8 MB memória. A készülék felmelegedési ideje rövid, az első oldal 13 másodperc alatt készül el.

Interfész

A PagePro 1350W standard a parallel interfész és az USB 2.0, így lehetőség nyílik a külső hálózati nyomtató szerver használatára. A készülék alkalmas kis munkacsoportok kiszolgálására.

Gyors

A PagePro 1350W a bekapcsolást követően mindössze 13 másodperc alatt elkészül az első nyomattal és működés közben akár 20 lap/perc nyomtatási sebességre is képes.

Kérjen ajánlatot Konica Minolta PagePro 1350W bérlésre!

Ajánlatot kérek

Letöltések

Ne vegye, bérelje!

Béreljen fénymásolót a Konica Minolta Hivatalos Prémium Partnerétől!
Cégünk bármilyen feladatra megtalálja az Ön számára legjobb megoldást.

Üzemeltetési szerződés keretében biztosítjuk, hogy fénymásolói folyamatosan üzemkészek legyenek. Meghibásodás esetén cserekészüléket adunk, így garantálva a biztoságot, kiszámíthatóságot a dolgos hétköznapokon.