Kiemelkedő tulajdonságok

A magicolor 1680MF a Konica Minolta legújabb, legcsendesebb multifunkciós eszköze. Sokoldalúságával és „három-az-egyben” funkciójával ideális társ lehet akár otthoni, akár kisirodai munkák elvégzéséhez.

Színesben 5 lap/perc, fekete-fehérben 20 lap/perc sebességgel nyomtat. A magicolor 1680MF a Konica Minolta által kifejlesztett polimerizált tonert, a SimitriHD™-t használja, ami segítségével biztosítható a nyomatok kimagasló minősége, nem beszélve a színekkel teli nyomtatott ábra, fotó vagy kép homogén felületéről.

Az alapfelszereltség részét képezi egy univerzális USB 2.0 interfész és a 200 lapos papírtálca. A sokféle nyomtatási-, másolási funkció időt és energiát takarít meg önnek! Legyen szó brosúra, fénykép, prezentáció, DVD matrica/borító vagy akár 209 g/m2-es névjegykártya nyomtatásról, színes és fekete-fehér másolásról, szkennelésről... mindezt egy eszközben, kedvező nyomtatási költségek mellett: magicolor 1680MF

Kérjen ajánlatot Konica Minolta magicolor 1680MF bérlésre!

Ajánlatot kérek

Letöltések

Ne vegye, bérelje!

Béreljen fénymásolót a Konica Minolta Hivatalos Prémium Partnerétől!
Cégünk bármilyen feladatra megtalálja az Ön számára legjobb megoldást.

Üzemeltetési szerződés keretében biztosítjuk, hogy fénymásolói folyamatosan üzemkészek legyenek. Meghibásodás esetén cserekészüléket adunk, így garantálva a biztoságot, kiszámíthatóságot a dolgos hétköznapokon.