Kiemelkedő tulajdonságok

 

Színes multifunkciós berendezés kis munkacsoportok részére

A magicolor 1690MF a Konica Minolta egyik legkisebb és legcsendesebb színes multifunkciós eszköze. Sokoldalúságával és "négy-az-egyben" funkciójával ideális társ lehet akár otthoni, akár kis munkacsoportok munkáinak elvégzéséhez. Színesben 5 lap/perc, fekete-fehérben 20 lap/perc sebességgel nyomtat, másol, szkennel, faxol, e-mail-t küld.

Az alapfelszereltség részét képezi egy beépített fax egység, hálózati kártya, univerzális USB 2.0 interfész. A sokféle nyomtatási-, másolási funkció mellett az 50 lapos automatikus eredeti lapadagoló megkönnyíti a hétköznapi munkát, hiszen segítségével leegyszerűsödik a szkennelés és a másolás, így időt és energiát takarít meg önnek! A 200 lapos papírtálca alapfelszereltség, a magicolor 1690MF-d duplex egységet is tartalmaz és a magicolor 1690MF-dt duplex egységen kívül az 500 lapos alsó papírtálcájával megkönnyíti a hétköznapi munkát. Így már csak választania kell a legmegfelelőbb előre konfigurált típusok közül.

Legyen szó brossura, fénykép, prezentáció, DVD matrica/borító vagy akár 209 g/m2-es névjegykártya nyomtatásról, fekete-fehér vagy színes másolásról, FTP - SMB szkennelésről, faxolásról vagy e-mail küldésről... mindezt egy eszközben, kedvező nyomtatási költségek mellett.

 

Kérjen ajánlatot Konica Minolta magicolor 1690MF bérlésre!

Ajánlatot kérek

Letöltések

Ne vegye, bérelje!

Béreljen fénymásolót a Konica Minolta Hivatalos Prémium Partnerétől!
Cégünk bármilyen feladatra megtalálja az Ön számára legjobb megoldást.

Üzemeltetési szerződés keretében biztosítjuk, hogy fénymásolói folyamatosan üzemkészek legyenek. Meghibásodás esetén cserekészüléket adunk, így garantálva a biztoságot, kiszámíthatóságot a dolgos hétköznapokon.