Kiemelkedő tulajdonságok

A magicolor 7450 II professzionális színes lézernyomtatóban a Konica Minolta magasabb multifunkciós szegmenseiben már megismert hardver dolgozik. Ez a nyomtató a jelenleg legfejlettebb és legmegbízhatóbb technológiát alkalmazza a színes lézernyomtató portfólióban.A magicolor 7450 II fotóminőségű nyomtatását a folyamatos tónusú, contone 600 x 600 x 4 bit PhotoART™ technológia teszi lehetővé, ezzel gyakorlatilag 9600 dpi felbontás lehetséges. A nyomtató maximum A3+ formátumú oldalakra és 256 g/m² súlyú papírokra nyomtat, viszont alkalmas speciális papírméretek hsználatára. Így a banner-funkcióval akár 297 x 1200mm, vagyis 1,2 méter hosszú papírra lehet nyomtatni. A berendezésbe gyárilag be van építve a Konica Minolta legendás Emperon™ nyomtatásvezérlője, így ideálisan használható a professzionális felhasználói környezetben is.

A magicolor 7450 II ideális választás a közepes- és nagyvállalatoknak, kreatív stúdióknak, grafikusoknak, akiknek a gazdaságosság mellett kiemelt fontosságú a kiváló nyomtatási minőség is. A magicolor 7450 II két konfigurációban kapható, az alpkiépítettség mellet a magicolor 7450 II GA változat tartalmazza a HDD egységet és megnövelt memóriát is, így nagyobb színmenedzsment lehetőségét nyújtja a grafikai felhasználóknak.

.

magicolor 7450II GA duplex egységgel

magicolor 7450II GA duplex egységgel és papírkazettáva

magicolor 7450II GA duplex egységgel, 3 alsó papírtálcával és görgős talppal

Kérjen ajánlatot Konica Minolta magicolor 7450II/GA bérlésre!

Ajánlatot kérek

Letöltések

Ne vegye, bérelje!

Béreljen fénymásolót a Konica Minolta Hivatalos Prémium Partnerétől!
Cégünk bármilyen feladatra megtalálja az Ön számára legjobb megoldást.

Üzemeltetési szerződés keretében biztosítjuk, hogy fénymásolói folyamatosan üzemkészek legyenek. Meghibásodás esetén cserekészüléket adunk, így garantálva a biztoságot, kiszámíthatóságot a dolgos hétköznapokon.