Termékismertető

"Color PRO" - A "Szín-művész"

A magicolor 8650DN a "Szín-művészek" képviselője. Kreativítása gyorsaságával és professzionalításával párosul. A magicolor 8650DN top A3+ készülék elsősorban középvállalatoknak és kreatív irodáknak készült, akik számára a kíváló minőségű színes nyomtatás elsőrendű elvárás. A lézernyomatató előnyeit fokozva kiemelendő a médiák sokaságának rugalmas kezelése valamint a finishelési megoldásai, mellyel egyben lehetőséget biztosít a költségek kézben tartására is.

Kompatibilitás

A Konica Minolta legújabb generációs nyomtatásvezérlője az Emperon, a legmagasabb kompatibilitást nyújtja a legfontosabb nyomtatási nyelvekkel (PostScript3, PCL 6) , operációs rendszerekkel és üzleti alkalmazásokkal (SAP, Citrix Metaframe).

Megtakarítás ahol és ahogy csak lehet

Ha belső dokumentumokat kell nyomtatni a magicolor 8650DN festéktakarékos módban akár 50%-os festékmegtakarítást is elérhet. Köszönhetően a beépített automatikus színfelismerésnek a készülék csak akkor nyomtat színes oldalakat, ha szükséges. Egy extra takarékos megoldással a felhasználóknak limitálni lehet a jogait, így csak a kiválasztott felhasználók nyomtathatnak teljes színesben, ezzel is takarékoskodva.

Légy kreatív a papíropciókkal

A készülék nagy papírbemeneti kapacitásával kielégíti a kreatív és termelékeny feladatokat is. Az alap 1,150 lapos (2x500 lapos papírtálca és 150 lapos kézitálca) egyszerűen bővíthető 3,650 lapig, igy a magicolor 8650DN elég papírral rendelkezik a legnagyobb munkákhoz is.

Kérjen ajánlatot Konica Minolta magicolor 8650DN bérlésre!

Ajánlatot kérek

Letöltések

Ne vegye, bérelje!

Béreljen fénymásolót a Konica Minolta Hivatalos Prémium Partnerétől!
Cégünk bármilyen feladatra megtalálja az Ön számára legjobb megoldást.

Üzemeltetési szerződés keretében biztosítjuk, hogy fénymásolói folyamatosan üzemkészek legyenek. Meghibásodás esetén cserekészüléket adunk, így garantálva a biztoságot, kiszámíthatóságot a dolgos hétköznapokon.