Fénymásoló üzemeltetés

konica-minolta

Miért van szüksége fénymásoló üzemeltetési szolgáltatásunkra?

Nincs is szükségem rá!

Alapvetően a legtöbb ember elsőre azt válaszolná, hogy neki nincs is szüksége erre, hiszen segítség nélkül is képes üzemeltetni egy egyszerű fénymásolót. Mire a felhasználó rájön, hogy téved már késő, mivel a gépben a szakszerű karbantartás hiánya miatt egyre több alkatrész fog túlzottan elhasználódni, ezáltal akár komolyabb károkat okozni azokban a részegységekben, melyek karbantartás mellett még probléma mentesen üzemelnének. Ez nem csupán növeli a karbantartás költségeit, hanem elnyújtja a szervizben a javításhoz szükséges időt, mialatt Ön nem tudja használni az eszközt.

Shape
Fénymásoló-üzemeltetés, a megoldás

Válasszon megbízható partnert, aki nem csak szakszerűen karbantartja eszközeit, de folyamatosan biztosítja, hogy ne fogyhasson ki a toner és hiba esetén amennyiben szükséges akár cserekészüléket is biztosít, hogy Önnek ne okozzon fennakadást a mindennapi munka során az eszköz hiánya.

Shape
Kiszámítható költségek

Mivel az üzemeltetési szerződésünkben oldalszám alapú elszámolás szerepel, ezért Önnek nem lesznek előre nem látható költségei, csak annyit fizet, amennyit használta a fénymásolót. A tonerek, alkatrészek pótlása a mi feladatunk!

Shape
Miért válasszon minket?

A Manual Hungary Kft. a Konica Minolta Prémium Partnereként kiemelt hangsúlyt fektet szakemberei képzésére, hogy akár a legmodernebb fénymásolókat is szakszerűen tudják karbantatani, javítani. Amennyiben Önnek fontos a megbízhatóség, hogy eszközei mindig üzemkészek legyenek, akkor válassza a Manual Hungary fénymásoló-üzemeltetési szolgáltatását!